HTML

Csajozós kaják férfiaknak

Mert a lányok szívéhez IS a gyomrukon keresztül vezet az út...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az egyszeri szakács

2011.02.15. 12:19 egyszeriszakacs

Ezidáig azt hittem, a konyha boszorkányos történések színhelye, ahol látszólag önmagukban ehetetlen összetevőkből valami ördögi bűbáj folytán hihetetlenül finom étkek kerekednek, és nekem ott semmi keresnivalóm nincs – egészen mostanáig. Eddig legkomolyabb saját gyártású kajám rántotta volt, de mivel a csajok szívéhez SZINTÉN a gyomrukon keresztül vezet az út (hmm, ez nem csak ránk, férfiakra igaz!), azaz szeretik a főzni is tudó srácokat, ideje volt a tettek mezejére lépnem, és bevennem magam ebbe a misztikus helységbe.

Az a tervem, hogy hasonló gondolkodású férfitársaimnak folyamatosan közreadok néhány olyan receptet, amiket én is kipróbáltam, amiket elrontani nagyon nehéz, amik nem taszítják a teljes anyagi csődbe a szegény legényt, és amikért garantáltan megőrülnek a lányok. 

Igyekszem gyakran frissíteni ezt a blogot, figyeljétek folyamatosan!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozoskaja.blog.hu/api/trackback/id/tr512692203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása